boom-appeltjes facebook twitter home 5-6 nieuw 1-2 3-4 7-8 vo directie oud

School

De school om samen te werken

Onze school is een school voor openbaar onderwijs.
Wij dragen bij aan de totale ontwikkeling van de leerling, waarbij aandacht is voor de diverse levensbeschouwelijke- en maatschappelijke waarden.
Wij gaan er van uit dat alleen eerbied en respect voor die waarden kan bijdragen tot een totale ontwikkeling.

De school staat centraal in het dorp naast het dorpshuis, de sporthal en de bibliotheek. De school is niet direct aan een verkeersweg gelegen, maar aan een ruime parkeerplaats. Op ons plein en direct naast de school zijn diverse speelmogelijkheden.

Onze school is een school met gemiddeld 100 leerlingen. We beschikken over 5 lokalen, waarvan er één gesplitst kan worden.
school

OBS Den Boogerd valt onder Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij, kortweg STROOMM genoemd.

Hier vindt u de schoolgids, de activiteitenkalender en het vakantierooster.