boom-appeltjes facebook twitter home 5-6 nieuw 1-2 3-4 7-8 vo directie oud

NIEUWSBRIEVEN

Hier vindt u de nieuwsbrieven van de school. Op deze nieuwsbrieven vindt u alle activiteiten voor de betreffende maand.

23 juni. Beste ouder,
Bij nieuwsbrieven ziet u de nieuwsbrief van 23 juni.
Na een tropische week met een gezellig schoolreisje en gisteren een heerlijk traktatie van de OR (ijsjes!!) zal de komende week ook weer bijzonder worden.
Let op:

Daarnaast nog een oproep: Wie heeft er zin en tijd (en is in het bezit van goede apparatuur) om de schoolavond van 4 juli a.s. vast te leggen? We zijn dringend op zoek! Graag melden bij juf Arianne of juf Marieke.

16 februari. Alle kinderen hebben hun 'zit met pit diploma' behaald!
diploma

In de maanden januari en februari doet Den Boogerd (groep 4/5) mee aan de lessen van Zit met Pit! Het lesprogramma Zit met Pit! wordt gegeven door erkende therapeuten. Zij verzorgen de lessen op school, in de klas. De kinderen leren alles wat ze moeten weten over goed zitten en voldoende bewegen.
zit-met-pit
Voor meer informatie kijk op Zit met Pit.