1-2 facebook twitter home

Dit is de groep van juf Eva en juf Natascha, schooljaar 2017-2018

Knutselen
Bijna is het zover, het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten op Den Boogerd. Om hem extra feestelijk te verwelkomen, hebben we instrumenten geknutseld met de groepen 1 t/m 4. Bij Juf Annemarie oefenen we een leuk lied. Wat zal dat een leuk feest worden.
knutselen

Kabouterpad
Vandaag 12 oktober liepen we samen met de kleuters van Den Boogerd “het kabouterpad”, de kabouters hadden namelijk briefjes opgehangen in het Brakels bos waar opdrachtjes op stonden! Het was heerlijk weer en erg gezellig, alle kinderen hebben genoten van het kabouterpad en de afsluitende picknick.
kabouterpad

Speelochtend
20 september. Wat was het leuk vanochtend, we hebben heerlijk gespeeld en gesport en ook nog gedanst en tijdens onze pauze van een gezond tussendoortje genoten. Iedereen die mee heeft geholpen vandaag, hartstikke bedankt, mede dankzij jullie was de speelochtend weer een groot succes!
speelochtend

Streetwise
Op woensdag 6 september is Sonja samen met Jip op bezoek geweest. Zij hebben ons van alles geleerd over het verkeer. Waar we moeten oversteken, welke geluiden je allemaal hoort in het verkeer. Maar het belangrijkste is dat we allemaal nog op een stoelverhoger moeten zitten en een gordel om moeten.
streetwise

fietsje

De nieuwe fietsen zijn volop in gebruik.
fiets-beer
Wat zijn wij daar blij mee!